O´PROS 3RD HAND ROD HOLDER

  • 369 kr
  • 277 kr

O´PROS 3RD HAND ROD HOLDER-SpöhållareO´Pros 3rd Hand Rod Holder är en smart spöhållare för flugfiskaren som ger båda händerna fria. Den kan fästas i skärpet ell

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

O´PROS 3RD HAND ROD HOLDER-Spöhållare

O´Pros 3rd Hand Rod Holder är en smart spöhållare för flugfiskaren som ger båda händerna fria. Den kan fästas i skärpet eller vadarbältet och gör det möjligt att lägga ner spöt utan risk för repor eller skador. Spöhållaren går att rotera vilket undviker neddragning av spötoppen vid hukande eller sittande positioner. OBS - Hålens diameter är ca 2,4 cm så inte alla spön passar till 100% på grund av tjockleken på korkhandtaget.

Produktinformation

O´Pros 3rd Hand Rod Holder är en mycket smart spöhållare för flugfiskaren som enkelt och snabbt behöver ha båda händerna fria.

Du fäster in denna spöhållare i ditt skärp eller vadarbälte. Om du vill lägga ner ditt spö när du ska byta fluga eller har håvat en fisk så har du det nära till hans och du slipper riskera att repa eller skada båda spö eller rulle. Oavsett i vilken situation du befinner dig så gör O´Pros spöhållare det möjligt för dig att få båda händer fria.

O´Pros 3rd Hand Rod Holder går att rotera, detta gör att du slipper riskera att dra ner spötoppen i marken när du hukar dig ner eller sätter dig.

OBS - Diametern på i hållarna är ca 2,4cm vilket gör att inte alla spö passar till 100%, det beror på tjockleken på korkhandtaget på ditt spö. Mät diametern på ditt korkhandtag innan du köper den.