REGAL Travel Vise | Regular Jaws/Aluminum Pocket Base

  • 2 899 kr

REGAL Travel Vise | Regular Jaws/Aluminum Pocket BaseRegal Travel Vise med Standard käftar och bordsplatta i aluminium med fickor är en lite lättare modell för

I lager.
Leverantör: FFE
Dela

REGAL Travel Vise | Regular Jaws/Aluminum Pocket Base

Regal Travel Vise med Standard käftar och bordsplatta i aluminium med fickor är en lite lättare modell för dig som vill ha ett lite smidigare bindstäd som tar mindre plats och som är lättare för dig som vill ha med städet på resa.

Regal tillverkar bland dom absolut bästa och hållbaraste bindstäden på marknaden.

Detta städ är något lägre än än de övriga städen från Regal samt att bordsplattan som är gjord i aluminium är något lättare.

Detta städ med standard käftarna håller krokar i #22 till #4/0, vilket gör det till ett riktigt bra allround bindstäd för alla flugbindare. Oavsett om du fokuserar din flugbindning på torrflugor, nymfer, kustflugor, ledade streamers eller gäddflugor så kommer detta städ klara jobbet med bravur!

Inga finjusteringar
Tack vare den genialiskt enkla funktionen med öppning och stängning av käftarna så behöver man inga finjusteringar. Man kan byta från #4/0 till #22 utan att behöva göra några justeringar av käften.
Det här bindstädet från Regal Vise har otroligt kraftiga käftar som håller flugan på plats. Att ta av en färdig fluga eller sätta dit en ny krok för att börja binda går otroligt smidigt och snabbt med den enkla men mycket pålitliga funktionen av käftarna. 

Städet roterar 360° runt sin egen axel och det går att vrida 220° i vinkel upp och ner. På käftarnas undersida finns det en ratt som du enkelt justerar motståndet på rotationen med.

Det är inte utan anledning som vi ser ikoner inom flugbindningen som Mike Schmidt, Mikael Frödin och Håkan Norling binda flugor med bindstäd från Regal.