Taylor Dynamix 905 enhandsspö # 5 9ft

  • 3 490 kr
  • 2 999 kr

Taylor Dynamix 905 enhandsspö # 5 9ftDynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Stud

I lager.
Leverantör: NFD
Dela

Taylor Dynamix 905 enhandsspö # 5 9ft

Dynamix från Taylor Fly Fishing är ett flugspö som är döpt efter termen "Dynamics". Definitionen av ordet dynamik är: "Studie av krafter och rörelse. Dynamik är en gren av mekanik som hanterar effekten som krafter har på föremålets rörelse". Att denna spö serie då är just döpt till Dynamix är inte så konstigt, detta då Taylor verkligen lyckats kombinera kraft och rörelse i en perfekt symbios för att leverera ett grymt trevligt flugspö! Dynamix flugspön är byggda med en högkvalitativ kolfiberklinga. Så fort man plockar upp ett Taylor Dynamix flugspö i handen kommer man notera dess lätta vikt, styrka och en extremt låg svängvikt. Detta är ett otroligt prisvärt flugspö som väger lika lite som ett spö i ca 5ggr dyrare prisklass. Taylor Dynamix har en fast/medium-fast aktion med en medium-fast återhämtningshastighet. 

– Snabb-medelsnabb verkan/medelsnabb återhämtningshastighet.

– Kolfiberämne med hög modul.

– Graverad rullsäte i burl-trä med satinsilverbeslag.

– Lätt slipat ämne med djupblå glans finish.

– AAA-korkhandtag.

– Cordura-stångrör med matchande stavstrumpa.

– Hårdkromad enkelfot.

– Kromavisoleringsguider med hårda inlägg.

– Justeringsprickar.


När du fiskar med prylar från Taylor Fly Fishing kan du vara säker på att du fiskar med det bästa på marknaden. Taylor har en enkel vision; att erbjuda högkvalitativa flugfiskeutrustningar som är designade med flugfiskaren i åtanke. Detta gör att Taylor Fly Fishing verkligen kan stå för sina produkter. Alla flugspön och rullar i deras sortiment håller absolut högsta kvalité och är ett varumärke vi på Antispinn AB är väldigt glada för att samarbeta med.